Nova snimka "ekstremno pijanog" gradonačelnika Toronta: "Umrijet će ili on ili ja"

Nova snimka "ekstremno pijanog" gradonačelnika Toronta: "Umrijet će ili on ili ja"

Screenshot: Youtube/The Star

SAMO nekoliko dana nakon što se gradonačelnik Toronta Rob Ford ispričao zbog pušenja cracka, u četvrtak je morao priznati da je na novoj video snimci "krajnje, krajnje pijan".

Mutna snimka od 80 sekundi, objavljena na internetskim stranicama lista Toronto Star i na kanadskoj televiziji, pokazuje očito uznemirenog Forda kako deklamira i pljeska rukama i drugu osobu kako ga, čini se, potiče u tom ponašanju.

Toronto Star je rekao da je platio za snimku te da kontekst snimke nije jasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Umrijet će ili on ili ja", kaže Ford na snimci. "Potrebno mi je je...nih deset minuta da osiguram da je mrtav. Bit će gotovo u pet minuta". U jednom trenutku na snimci nepoznati glas kaže "Mike Tyson".

Ubrzo nakon što je snimka objavljena Ford se u gradskoj vijećnici ponovno ispričao.

"Sve što mogu reći, ponovno, je da sam činio greške. Sve što mogu je uvjeriti ljude da.... Ne znam što da kažem, samo sam htio istupiti", rekao je i dodao: "Očito, bio sam krajnje, krajnje pijan".

Gradonačelnik nije rekao o kome je govorio na snimci.

U utorak je Ford bio glavna vijest svjetskih medija kada je priznao da je pušio crack rekavši da je to učinio "vjerojatno u jednom od svojih pijanih stupora". Tada se ispričao i obećao da se to više neće dogoditi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara