Novi Zagreb bez grijanja i tople vode do sutra!

Foto: Ilustracija

ZBOG kvara na magistralnom vrelovodu u naselju Zapruđe potrošači HEP-Toplinarstva u čitavom novom Zagrebu neće imati grijanja i tople vode tijekom današnjeg dana. Tijekom ranog novogodišnjeg jutra, točnije u 4.30 sati, došlo je do puknuća magistralnog cjevovoda koji toplinskom energijom opskrbljuje čitav Novi Zagreb. Puknuće je takvog karaktera da je bez odgađanja bila nužna obustava isporuka toplinske energije za potrebe grijanja i zagrijavanja potrošne tople vode svim potrošačima HEP-Toplinarstva na području Novog Zagreba.

Djelatnici HEP-Toplinarstva su na mjestu događaja, u tijeku je postupak lociranja točnog mjesta kvara i već se izvode radovi na građevinskom iskopu cjevovoda i pripremi za sanaciju. Međutim, zbog veličine opskrbnog cjevovoda (promjer 800mm) i zahtjevnosti radova na sanaciji kvara, ponovna normalizacija opskrbe toplinskom energijom se očekuje tek sa sutrašnjim danom.

HEP-Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje tijekom trajanja radova na magistralnom vrelovodu i obustave isporuke toplinske energije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara