Novi pogled na svijet za našu najuspješniju manekenku

Novi pogled na svijet za našu najuspješniju manekenku

Foto: Press foto

NAŠA najpoznatijia manekenka svjetskog glasa Helena Šopar i dobitnica ovogodišnje nagrade uglednog magazine Elle za najbolji model, zbog prirode svog posla stalno je na putovanjima i izložena svjetlima reflektora. Osim toga na modnim snimanjima vrhunski vizažisti često nanose i težak make up na lice te  egzotične ljepotice podrijetlom iz Novalje, pa se nerijetko dogadja da se Helenine oči nakon fotografiranja za renomirane modne magazine poput Marie Claira, Vouguea, Harper’s Baazara, Ellea, Cosmopolitana i itd. pred kraj dana budu umorne i crvene. No, nije je mučilo  samo crvenilo i osjetljivost oka, već i dioptrija – kratkovidnost i astigmatizam.
Iz tog razloga Helena se odlučila za skidanje dioptrije u Optical Express-u, vodećoj Europskoj grupi u laserskoj korekciji vida.


Helena s Anom Kričković i dr. Draženom Grgićem

"Život modela je zbilja nomadski, nikad ne znate u kojem gradu ćete se probuditi i gdje vas sutra poslovi vode. Ponekad se morate spakirati doslovno u pet minuta, što meni nije problem, navikla sam tijekom osam godina karijere, ali često od sve te ludnice zaboravljam stvari. Nerijetko sam na aerodrimima i u hotelima ostavljala naočale za vid, što je vrlo neugodno. Nakon zahvata sam se preporodila i život mi je postao jednostavniji.", zaključila je je lijepa manekenka.

Helena se podvrgla iLASIK zahvatu, kojeg u Hrvatskoj obavlja jedino Optical Express. Zahvat traje tek deset minuta po oku, potpuno je bezbolan, oporavak je kratak tako da je Helena  već idući dan nakon kontrole putovala za London.

"Nakon operacije sam se osjećala super, otišla sam na put i sve je prošlo bez ikakvih problema. Nevjerojatno koliko čisto i jasno vidim, ne trebam se gnjaviti s naočalama a i poznanici su presretni jer sada ja njih prva pozdravljam, više nisam kao gorila u magli!", našalila se Helena, ističući kako je prezadovoljna stručnošću i ljubaznošću tima Optical Express tima.

Optical Express centar u Zagrebu jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za korekciju vida astronauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Helena s Anom Kričković i Franom Drobecom

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko milijun i dvjesto tisuća  zahvata, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Svi oftalmolozi grupe  su  specijalisti u području refrakcijske kirurgije te ih svake godine evaluira Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB) čiji su članovi neki od vodećih svjetskih kirurga, stručnjaka za refrakcijsku kirurgiju.

U periodu od 15.11. do 31.12.2013. godine Optical Express daje poseban Božićni popust na sve metode laserske korekcije vida, tako da cijena zahvata kreće već od 4.500 kn po oku.

Za više informacija nazovite 01 48 60 644 ili posjetite web stranicu www.opticalexpress.hr


Helena s Optical Express timom

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?