Objavljene fotografije žrtve krvavog napada u Miamiju: Kanibal mu izgrizao više od 80 posto lica

Objavljene fotografije žrtve krvavog napada u Miamiju: Kanibal mu izgrizao više od 80 posto lica

Screenshot i video: ABC

RONALD POPPO, beskućnik kojemu je prije 17 dana u brutalnom napadu u Miamiju kanibal izgrizao više od 80 posto lica uspješno se oporavlja na odjelu traumatologije u bolnici Jackson Memorial. U javnost su izašle dvije fotografije na kojima, uz pomoć liječnika, šeće bolničkim hodnikom. Iako mu se stanje poboljšava, liječnici upozoravaju kako će za potpuni oporavak biti potrebno još mnogo vremena.U posljednjih 17 dana prošao je nekoliko velikih operacija, odstranjena mu je lijeva očna jabučica, a liječnici mu na sve načine pokušavaju spasiti vid na desnom oku, koje je također ozbiljno stradalo u napadu.

"Gospodin Poppo bi vas htio izvijestiti da se osjeća dobro, počeo je jesti, šetati i odlazi na fizikalnu terapiju te razgovara s nama", izjavio je njegov liječnik Nicolas Namias.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Poppoa je prije 17 dana ispod nadvožnjaka u Miamiju napao 31-godišnji Rudy Eugene. Izgrizao mu je više od 80 posto lica, a krvavi napad nastavio je i nakon dolaska policije. Navodno je bio pod utjecajem LSD-a. Jučer je provedena autopsija na njegovim tijelom, koja je pokazala da u njegovom želucu nije pronađeno tkivo Poppoa, što ukazuje na to da ipak nije jeo meso svoje žrtve.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara