Ogromna gužva iz BiH za Hrvatsku: Svi pohrlili na Jadran, kod Metkovića se čeka dva sata

Ogromna gužva iz BiH za Hrvatsku: Svi pohrlili na Jadran, kod Metkovića se čeka dva sata

Foto: Hak.hr

OGROMNE gužve stvorile su se danas na prometnicama uglavnom u južnom dijelu Bosne i Hercegovine te graničnim prijelazima prema Hrvatskoj, budući je veliki broj građana te države odlučio spojiti produljeni vikend i provesti ga na Jadranu.

Kako je izvijestio Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK), na prijelaz granice u Doljanima kod Metkovića u oba smjera čeka se dva sata. Na najbližem graničnom prijelazu u Bijači na izlaz iz BiH čeka se oko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BIHAMK vozačima koji putuju prema jugu preporučuje korištenje zamjenskih graničnih prijelaza u Zvirićima, Crvenom Grmu, Orahovlju i Trebimlji, gdje nema duljih zadržavanja.

Zbog pojačanog prometa otežano i iznimno usporeno prometuje se magistralnom cestom između Sarajeva i Konjica. U tome hercegovačkom gradiću stvorili su se veliki zastoji čime je praktično paraliziran promet središtem grada kojim prolazi i najvažnija magistralna prometnica.

Istodobno na graničnome prijelazu Gradina kod Jasenovca na ulazu u BiH čeka se oko jedan sat, dok se u Bosanskoj Gradišci na prijelaz granice u oba smjera čeka do 40 minuta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara