Oprez, vozači: Magla na dionicama A1

Oprez, vozači: Magla na dionicama A1

Foto: FAH

MAGLA mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti posebice na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca, Bosiljeva i Otočca te na mostu Gacka. Na važnijim cestama promet je uglavnom srednje gust, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Ivanja Reka i Kosnica na mostu Sava u smjeru Bregane, vozi se suženim kolnikom. U vrijeme pojačanog prometa, osobito radnim danom od 7 do 9 sati te od 15 do 17 sati, korisnicima koji se kreću u smjeru Zagreba preporučuje se da koriste izlaze Kraljevečki Novaki ili Popovec kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Na autocesti A1 na čvoru Brinje zatvoren je izlaz u smjeru Zagreba. Koristi se čvor Žuta Lokva.

Nema gužve na graničnim prijelazima

Zbog radova vozi se uz privremenu regulaciju prometa na: autocesti A1 kod čvora Jastrebarsko, u zoni radova te kroz tunele Brinje, Brezik i Plasinu, A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Vršek, Javorova Kosa i Pod Vugleš, A3 Bregana-Lipovac u čvoru Slavonski Brod istok, A4 Zagreb-Goričan kod tunela Vrtlinovec i na vijaduktu Dugi Vrh, Istarskom ipsilonu na dionici Cerovlje - Lupoglav, na Krčkom i Paškom mostu (DC106).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja (do 8. rujna), a za teretna vozila iznad 7,5 tona zatvoren je granični prijelaz Rupa.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara