Ostojić: HDZ je napokon postavio kandidata za gradonačelnika Zagreba

Ostojić: HDZ je napokon postavio kandidata za gradonačelnika Zagreba

Foto: Davor Pongračić/Cropix

"NAPOKON je HDZ postavio svog kandidata" - tim riječima je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Rajko Ostojić, komentirao protukandidatkinju iz redova HDZ-a, Margaretu Mađerić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dobro je da dođu svi. Očekujemo druge stranke da se odluče za svoje kandidate. To će biti, ja sam uvjeren, odlična utakmica u kojoj apsolutno ne dvojim da će naši građani prepoznati da Zagreb naprosto treba novu, pošteniju i moderniju upravu, novi pošteniji grad Zagreb", komentirao je Ostojić.

Ministar zdravlja se osvrnuo i na pitanje financiranja eksperimentalnih metoda liječenja u inozemstvu. "To je malo država riješilo. Mi ćemo i tu biti među prvim državama, da osnujemo fond upravo za takve slučajeve, da nađemo jedan fond iz kojeg bi financirali to liječenje. Naglašavam da je riječ o eksperimentalnom liječenju koje ne financiraju ni jedna država diljem svijeta, a niti jedna osiguravateljska tvrtka", rekao je Ostojić i zaključio da su hrvatski građani u akciji prikupljanja sredstava za liječenje djevojčice Nore Šitum u SAD-u još jednom pokazali kako imaju veliko srce.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara