Osvoji stipendiju do 7000 eura za upis na studij IT-a na američkom koledžu

Foto: RIT/ACMT

AMERIČKA visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) poziva sve maturante da se prijave na natjecanje iz znanja u području informacijskih tehnologija IT INNOVATION CHALLENGE. Natjecatelji će se znanjem informatike, tehnološkom inovativnošću i kreativnošću boriti za pet vrijednih stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura

Što je IT INNOVATION CHALLENGE

IT Innovation Challenge je natjecanje iz znanja informatike, tehnološke kreativnosti i inovativnosti koje, po prvi put u Hrvatskoj, organizira Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT).

Natjecanje će se održati u Dubrovniku i Zagrebu

Natjecanje će se održati u subotu 27. travnja, s početkom u 9 sati, u prostorijama Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i Zagrebu. Prijave za natjecanje zaprimaju se do četvrtka, 25. travnja, a na natjecanje se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kao i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Obrazac za prijavu nalazi se na sljedećem linku – obrazac za prijavu.  

Nagrade  5 stipendija u iznosima od 2000 do 7000 eura za upis na studij IT-a
  
Pet kandidata koji ostvare najbolje rezultate, dobit će pet vrijednih stipendija, za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, na stručni preddiplomski studij Informacijske tehnologije, u Dubrovniku ili Zagrebu, u iznosima od 2000 do 7000 eura:

1. nagrada - 7.000,00 EUR
2. nagrada - 5.000,00 EUR

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. nagrada - 4.000,00 EUR
4. nagrada - 3.000,00 EUR
5. nagrada - 2.000,00 EUR

Za više informacija o stručnom preddiplomskom studiju Informacijske tehnologije posjetite link INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJEFaze natjecanja

U prvoj fazi natjecanja, provjeravat će se teorijske osnove iz gotovo svih područja informatike, kao i opća informiranost o aktualnim temama iz svijeta informacijskih tehnologija. U drugoj fazi natjecanja, deset finalista koji u prvoj fazi ostvare najbolje rezultate, imat će zadatak pokazati svoju kreativnost i inovativnost tako da već postojeći proizvod tehnološki unaprijede za potrebe tržišta budućnosti, odnosno 2020. godine.

Prijavite se, najkasnije do 25. travnja, putem linka www.acmt.hr/it-contest-application/. Imena pobjednika bit će objavljena u četvrtak 2. svibnja na službenoj web stranici visoke škole - www.acmt.hr - gdje se može pronaći i više informacija o natjecanju.
--------

Za više informacija i prijave obratite se Odjelu za upise na tel.: 01 643 9100 / 020 433 000 ili pošaljite e-mail na admissions@acmt.hr

Pratite nas na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?