Poslovnice HPB-a i HP-a primaju donacije za spas Imunološkog od privatizacije

Poslovnice HPB-a i HP-a primaju donacije za spas Imunološkog od privatizacije

Foto: mps.hr

NAKON što je narodna inicijativa Visia Croatica za spas Imunološkog zavoda posredstvom medija uputila poziv građanima da se uključe u ovu domoljubnu akciju, danas je Imunološki zavod preplavljen pozivima građana koji žele dati svoj doprinos očuvanju Imunološkog u rukama hrvatskog naroda. Zbog velikog broja poziva, potpuno je onemogućeno funkcioniranje Imunološkog zavoda, piše u priopćenju Visia Croatica koja je u suradnji s Hrvatskom poštanskom bankom dogovorila jednostavan način uplate uloga građana za spas Imunološkog zavoda. Dovoljno je sa svojim OIB-om doći na šalter bilo koje poslovnice Hrvatske poštanske banke ili na šalter bilo kojeg poštanskog ureda, i ljubazni djelatnici će građanima pomoći uplatiti njihov doprinos za spas Imunološkog zavoda.

Iz društva naglašavaju da su sva prikupljena sredstva strogo namjenska za kupnju Imunološkog zavoda od strane građana, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na web stranici inicijative www.visia-croatica.hr ili na broj telefona 01/888-5-999.

HPB je u subotu počeo primanje uplata građana za kupnju dionica Imunološkog zavoda u sklopu akcije koja ima za cilj do 25. ožujka u 14 sati, kada istječe rok za prikupljanje obvezujućih ponuda za kupnju dionica IMZ-a, prikupiti 500 tisuća kuna potrebnih kako bi se tu državnu tvrtku od strateškog interesa sačuvalo od privatizacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara