Predstavljanje nacrta Strategije stručnog usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje

Ilustracija: Shutterstock

U ZAGREBU će danas biti predstavljen nacrt Strategije stručnog usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje 2014.-2020. izrađene u okviru druge komponente projekta "Poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika".

Provedba ovog 1.200.000 eura vrijednoga projekta, financiranog od strane Europske unije, započela je u svibnju 2012. i trajat će do travnja 2014. godine. Glavni cilj projekta je poboljšanje kvalitete sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika u Hrvatskoj koja će se temeljiti na novoj Strategiji stručnog usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje 2014.-2020.

Radna skupina druge komponente projekta izradila je nacrt Strategije stručnog usavršavanja Agencije za odgoj i obrazovanje 2014.-2020. na temelju rezultata analize provedene u prvoj komponenti projekta - Analiza postojećeg sustava stručnog usavršavanja odgojno-obrazovnih radnika Agencije za odgoj i obrazovanje i analiza potreba za stručnim usavršavanjem odgojno-obrazovnih radnika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara