Prilika za izvoznike: Hrvatske tvrtke predvođene Ingrom predstavile se u iračkom Kurdistanu

Prilika za izvoznike: Hrvatske tvrtke predvođene Ingrom predstavile se u iračkom Kurdistanu

 Foto: Ingra

U ERBILU, glavnom gradu iračke regije Kurdistan održana je konferencija pod nazivom "INGRINE mogućnosti za razvoj Kurdistana“.

Iz Ingre navode da su konferencija, i prateće radionice, pobudile iznimno zanimanje i veliku posjećenost visokih predstavnika kurdskih ministarstava i kurdske regionalne Vlade.
 
Delegacija predvođena Ingrinim stručnjacima okupila je uspješne hrvatske tvrtke Ericsson Nikolu Teslu, Inteu, Croatia pumpe, Studio BF, te Iskru Impuls iz Slovenije pod zajedničkim imenom INGRA Grupa kako bi osnažili hrvatski izvoz u perspektivnoj iračkoj regiji Kurdistan, priopćeno je iz Ingre.
 
Šezdeset sudionika iz Ureda kurdskog premijera, Vijeća ministara, Ministarstva energetike, Ministarstva prostornog planiranja, Ministarstva prirodnih resursa, Ministarstva industrije, Ministarstva vodnih resursa i Ministarstva poljoprivrede, kao i visoki predstavnici mnogih kurdskih agencija i energetskih postrojenja, diskusijom te brojnim pitanjima pokazali su naklonost i interes za projekte hrvatskih tvrtki iz područja energetike, hidromehaničke opreme, turizma, poslovno-stambenih objekata, bolnica, niskogradnje, naftne, petrokemijske i prehrambene industrije, sustava navodnjavanja i ICT industrije.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brand INGRE u Iraku je snažno i kontinuirano prisutan već 50 godina stvarajući neka od najvećih energetskih postrojenja i civilnih objekata ove bliskoistočne zemlje.
 
INGRA trenutno u iračkoj regiji Kurdistan završava radove na hidroelektrani Dokan, a nakon ovog nastupa i pojedinačnih razgovora s čelnim ljudima kurdskih ministarstava, tvrtka očekuje još dobrih vijesti iz ove regije.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara