Promocija 440 odgojno-obrazovnih radnika

Ilustracija: Shutterstock

AGENCIJA za odgoj i obrazovanje organizira treću svečanu promociju odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji su napredovali u zvanju. Ovom promocijom Odluku o napredovanju u zvanje će dobiti 440 odgojno-obrazovnih radnika.

"Promocijom se želi nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U travnju mjesecu promovirana su 503 odgojno-obrazovna radnika, a na Svjetski dan učitelja 5. listopada njih još 462.

Na svečanoj promociji 440 odgojno-obrazovnih radnika iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova dobit će Odluku o napredovanju u zvanje mentora. U predškolskim ustanovama bit će ukupno promovirano 48 odgojitelja i stručnih suradnika, iz osnovnih škola 242 učitelja i stručna suradnika, a iz srednjih škola i učeničkih domova 150 nastavnika i odgajatelja.

Odgojno-obrazovni radnici koji će biti promovirani prošli su postupak vrednovanja svoga rada od strane svojih ravnatelja i savjetnika Agencije za odgoj i obrazovanje prema Pravilniku o načinu i uvjetima napredovanja u struci i promicanju u položajna zvanja odgojitelja i stručnih suradnika u dječjim vrtićima odnosno Pravilniku o napredovanju učitelja i nastavnika u osnovnom i srednjem školstvu", priopćili su iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara