Pronađena djevojka oteta prije deset godina, otmičaru rodila dijete

Pronađena djevojka oteta prije deset godina, otmičaru rodila dijete

Screenshot: Youtube

ŽENA koja je kao 15-godišnjakinja oteta u Južnoj Kaliforniji, pronađena je živa nakon što ju je deset godina psihički i seksualno zlostavljao otmičar koji je je uhićen, objavila je policija u srijedu.

Danas 25-godišnja žena rekla je detektivima da ju je u kolovozu 2004. oteo muškarac koji je živio s njezinom obitelji i otada je držao zatočenu.

U policiji kažu da je otmičar godinama seksualno zlostavljao djevojku koja je 2012. rodila dijete. Vlasti su za nju doznale kada se uspjela preko Facebooka javiti svojoj sestri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Isidoro Garcia (41) uhićen je pod optužbom za otmicu, silovanje, spolni čin s maloljetnicom i nezakonito zatočenje, priopćila je policija.

Nestanak djevojke i Garcie svojedobno je prijavila majka nakon što je otmičar pobjegao iz kuće s njezinom kćeri. Idućih deset godina nitko nije znao gdje se nalaze.

Oslobođena žena rekla je policiji da su se u tom razdoblju nekoliko puta selili, a otmičar ju je uvjerio da ju je obitelj prestala tražiti i da će biti deportirana ako ih pokuša kontaktirati.

U policiji kažu da ih je Garcia oboje zaposlio u službi za noćno čišćenje i tako ju stalno držao na oku, pa oteta djevojka nije vidjela načina da mu pobjegne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara