Pronašli smo iskrenog SDP-ovca, što mislite koliko će trebati Milanoviću da ga kazni?

Pronašli smo iskrenog SDP-ovca, što mislite koliko će trebati Milanoviću da ga kazni?

Screenshot: marinknezovic.wordpress.com

MARIN KNEZOVIĆ, dugogodišnji član SDP-a koji trenutno obnaša dužnost podpredsjednika Mjesne organizacije SDP-a Novi Zagreb istok te je zaposlen kao ravnatelj Hrvatske matice iseljenika zaintrigirao je danas dio hrvatske javnosti. Naime, on je na svom privatnom blogu objavio žestoku kritiku o tome kako zapravo ljudi unutar SDP-a razmišljaju. 
 
"SDP je sastavio listu od hrpe idiota" 
 
Knezović je bio na sastanku bivših polaznika Političke akademije udruge "Novo društvo", a pretežno se radilo o ambicioznim članovima SDP-a Hrvatske. Knezovića je zapravo sablaznilo da nikoga u SDP-u zapravo ne zanima što o njima misle, pazite sad, birači. 
 
"Vrlo se brzo među nama, nadobudnim političarima, razvila burna rasprava. Djevojke, nečlanice, pobožno su šutjele dok je rasprava postajala sve žustrija. Tada se jedna od njih, iz grada na sjeverozapadu Hrvatske, sramežljivo javila: 'Ja na ovim lokalnim izborima prvi put nisam izašla glasati. Nisam imala za koga. Znate, na vašoj listi nisam imala za koga glasati, ti ljudi…'. Na trenutak je zavladala tišina. Potom je jedan član SDP po kratkom postupku diskvalificirao sramežljivu djevojku. Rasprava se nastavila po starom i do kraja sastanka djevojke 'nečlanice' su nastavile šutjeti", napisao je Knezović objašnjavajući kako je djevojka zapravo rekla da je u njenom gradu  "SDP je sastavio listu od hrpe idiota" za koje ni pod razno nije bila spremna glasati. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nitko ne želi slušati birače
 
"Glas birača nitko nije želio slušati. Na kraju krajeva, put partije je jedini ispravan i pravedan, i to što se birači ne slažu s njime, koga briga. SDP-ova lista je najbolja lista bez obzira tko bio na njoj. To svi SDP-ovi birači moraju prihvatiti. Ako ne prihvaćaju to je njihov problem, a ne naš. To što se za nas ne glasa kao i nekad nije krivnja stranke, nego birača koji nisu shvatili svu genijalnost i dalekosežnost naših poruka", napisao je Knezović. 
 
Sudeći prema iskrenosti ovog člana SDP-a, a Milanovićeve snošljivosti prema kritičarima unutar vlastitih redova, bojimo se da su Knezoviću, što se SDP-a tiče, dani odbrojani. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara