Prošlog je tjedna nestalo 10 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Prošlog je tjedna nestalo 10 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: NENO

PROŠLOG je tjedna u Hrvatskoj nestalo 10 osoba od čega je šest maloljetno. Od 12 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, sedam osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Šteficom Jurec, Milanom Miletićem, Marijom Mucak, Goranom Oršošem i Ragibom Osmanovićem.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Sabina Bajrić (13) visoka je 160 centimetra, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Sabina se u subotu, 28. ožujka, udaljila s adrese u Varaždinu, Sajmište bb, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i plave tenisice.

Ivana Barušić (16) visoka je 170 centimetra, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u četvrtak, 2. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, tajice, bijelo-ružičaste tenisice, dok je sa sobom nosila ruksak.

Damian Knežević (17) je visok 168 centimetara, ima kratku smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. 

Damian se u petak, 27. ožujka, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Lara Lorusso (16) je visoka 165 centimetara, ima ravnu riđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Lara se u nedjelju, 29. ožujka, udaljila s adrese u Odri, Odranski prilaz 8, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crno-ljubičasti gornji dio trenirke s kapuljačom, crne tajice i zelene tenisice.

Muharem Mamuti (71) je visok 175 centimetara, ima sijedu kosu i tjemene je ćelavosti te je srednje tjelesne građe.

Muharem se u nedjelju, 29. ožujka, udaljio s adrese u Oprisavcima, Oprisavci 347, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u jaknu s više boja, plavu majicu, crne hlače i crne cipele.

Valentina Pili (18) je visoka 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Po licu ima pjegice, a ispod donje usnice ožiljak.

Valentina se u ponedjeljak, 1. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, I.G.Kovačića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Sandra Sandić (38) je visoka 165 centimetara, ima kratku narančastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nosi naočale za vid.

Sandra se u utorak, 31.ožujka, udaljila s benzinske postaje u Štrmcu, crvenim automobilom Renault Twingo pulskih registarskih oznaka, u smjeru Rijeke. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamniju jaknu, tamnoplavu majicu na V izrez, crne hlače, oko vrata je imala šareni šal, dok je na nogama imala crne cipele.

Tin Vladić (28) je visok 180 centimetara i ošišan je na ćelavo.

Tin se u subotu, 28. ožujka, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica grada Gualdo Tadino, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u maslinastu jaknu i svjetlije hlače.

Martina Zorkić (17) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Martina se u ponedjeljak, 30. ožujka, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu i traperice.

Kristina Zrilić (16) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Kristina se u četvrtak, 2. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u tamno  narančastu vestu, traperice i tenisice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara