SDP i HDZ najavili pressice: Tko je nezakonito zapošljavao? Miljenić ili Karamarko?

SDP i HDZ najavili pressice: Tko je nezakonito zapošljavao? Miljenić ili Karamarko?

Foto: Hina, Index

BAŠ kao i prije dva tjedna, SDP je najavio press konferenciju kako bi napao HDZ, a nešto kasnije stigao je i poziv iz HDZ-a s najavom pressice kako bi kontrirali SDP-u.

"Nezakonito je zapošljavao Tomislav Karamarko"

Nova SDP-ova glasnogovornica Danica Juričić Spasović medijima je poslala poziv za press konferenciju s temom - "nezakonito je zapošljavao Tomislav Karamarko".

"Danas, 19. svibnja, u 15: 30 h u sjedištu SDP-a (Iblerov trg 9) održat će se konferencija za novinare na temu „nezakonito je zapošljavao Tomislav Karamarko". Na konferenciji će govoriti saborski zastupnik SDP-a Saša Đuić.", stoji u pozivu.

"Nazovi partijskog druga radi posla"

Koji sat kasnije, Miljenko Manjkas, koji komunicira s medijima dok Ivan Jabuka ne preuzme svoju funkciju glasnogovornika u HDZ-u, poslao je najavu pressice s temom: "Nazovi partijskog druga radi posla".

"Pozivamo Vas na konferenciju za novinare na temu „Nazovi partijskog druga radi posla“ koja će se održati danas, 19. svibnja 2015. godine u 16:30 sati u Središnjici Hrvatske demokratske zajednice (Trg žrtava fašizma 4, Zagreb). Konferenciju za novinare održat će gospodin Gordan Jandroković, član Predsjedništva i saborski zastupnik HDZ-a.", stoji u pozivu iz HDZ-a.

A pressice su zapravo sazvane zbog snimke koja se pojavila u medijima a na kojoj ministar Miljenić obećava treneru juda da će mu pomoći uhljebiti kćer SDP-ovku.

Podsjetimo, isti scenarij odvijao se i 29. travnja, kada je također SDP najavio pressicu Peđe Grbina o Kolindi, a dva sata kasnije iz HDZ-a su najavili da će Jandroković dati izjavu medijima.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara