Splitski HDZ pozvao na birališta: Isto je kao i ´91...

Splitski HDZ pozvao na birališta: Isto je kao i ´91...

SPLITSKI HDZ-ovci i njihovi koalicijski saveznici okupili su se danas kako bi još jednom pozvali birače da glasaju u nedjelju za Kolindu Grabar Kitarović.

"Vlada kao i četnici, napravili štetu od 200 milijardi kuna"

"Znak je jednakosti između Josipovića i Milanovića. Ekonomist Lovrinčević sinoć je okarakterizirao štetu koju je napravila ova Vlada u visine one koju su nam napravili četnici. Dvjesto milijardi kuna. Imamo kandidatkinju koja poziva na zajedništvo, za razliku od Josipovića koji dijeli narod. Ima karijeru, znanje, ljubav i emociju prema Hrvatskoj. Iza našeg je kandidata Europa, Amerika, cijeli svijet. Isto je kao i '91. godine. Kao što smo s puškom branili Hrvatsku, tako i sad trebamo izaći na izbore u nedjelju i poslati ovu vlast u ropotarnicu povijesti kojoj pripada", kazao je šef splitskog HDZ-a Petar Škorić.

Šef županijskog HDZ-a Ante Sanader tvrdi da po anketama u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a i Gradu Splitu, Kolinda Grabar Kitarović ima apsolutnu prednost.

"Josipović dijeli, a Kolinda poziva na zajedništvo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najnesposobnija Vlada u ovih 25 godina, a Josipović u pet godina nije ništa napravio. Dijelio je svjetonazorski, gospodarstvo zaboravio. Više od 40 tisuća naših sugrađana otišlo je iz zemlje u posljednje tri godine, 30 posto stanovništva na rubu je gladi, djeca odlaze gladna u školu. Josipović ne zaslužuje drugi mandat", kazao je župan Zlatko Ževrnja.

HDZ-ovcima su podršku dali Blok umirovljenici zajedno, HSS, HČSP, kao i Hrvatski demokršćani Gorana Dodiga.

"Josipović je napravio dosta grešaka, a najveća je bila što je dijelio na ustaške zmije i zvijezde petokrake. Upravo zbog nesloge 900 godina Hrvati nisu imali državu. Upravo to diskvalificira Josipovića za funkciju predsjednika. Kolinda govori o zajedništvu, a ne vašima i našima, ima iskustvo u organizaciji koja je vojna, ali i politička. Živimo u opasnim vremenima, a ona će znati odgovoriti izazovima. Žena je sa svjetskim pogledima i nije floskula kada kaže da Hrvatska može biti prosperitetna zemlja. Mirne duše, mirna srca dat ću joj svoj glas", kazao je Dodig. 

Mamića ovom prilikom nitko nije spominjao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara