Stožer za obranu Vukovara Jadranki Kosor na Twitteru poručio da laže

Stožer za obranu Vukovara Jadranki Kosor na Twitteru poručio da laže

Foto: Hina

"OSNOVALA sam povjerenstvo za skorašnje preseljenje u krevet. Traži se najpovoljniji i najsigurniji trenutak za tu zahtjevnu operaciju", napisala je sinoć aktivna tviterašica Jadranka Kosor.

S profila Stožera za obranu hrvatskog Vukovara stigao je komentar: "Bolje bi bilo da ste podržali zahtjeve za dijalog u koji se zaklinjete, no što pljujete po Predsjednici. Nazad u IFIMES." Kosor je na to odgovorila protupitanjem: "A Trilaterala?"

Stožer za Vukovar spočitnuo joj je i odbijanje potpisivanja saborske točke o Vukovaru, točku o dvojezičnosti.

"Sve važno za Vukovar sam podržala. I svake godine, 18.11. bila sam u VU. Za razliku od nekih, jel da? Trilaterala je u redu?", ponovila je opet.

"Licemjerje je vrhunac zla"

Stožer joj je rekao da ne laže u javnosti i da je licemjerje vrhunac zla.

"Nemojte manipulirati. Zaključujem da je za vas Trilaterala u redu jer o tome ne grmite. Ugodan dan i vidimo se u Vukovaru", piše Kosor.

Podsjetimo, bivša premijerka u listopadu 2013. je prekinula suradnju s ljubljanskim IFIMES-om u kojem je bila u savjetodavnom odboru, nakon što su mediji objavili da institut vodi bitku protiv predsjednika Haaškog tribunala Theodora Merona, koji je oslobodio hrvatske generale, te predlaže Sergea Brammertza za Nobelovu nagradu za mir.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara