Strava u Rusiji: Majka bacila dvojicu sinova s balkona jer su joj "dosadili"

Strava u Rusiji: Majka bacila dvojicu sinova s balkona jer su joj "dosadili"

Screenshot: YouTube

RUSKINJA Galina Ryabkova uhićena je zbog sumnje da je svoju dvojicu maloljetnih sinova bacila s balkona na 15. katu zgrade. Motiv ubojstava navodno je bila činjenica da joj je "dosadilo ponašanje dječaka", javlja RIA Novosti. Stravičan zločin snimljen je nadzornim kamerama na zgradi s koje je bacila svoju dvojicu sinova, u dobi od 4 i 7 godina.

Nakon zločina majka se, potpuno hladna i s osmjehom na licu, uputila prema stanu. Susjedi su u panici pozvali Hitnu pomoć, ali dječacima nije bilo spasa. 30-godišnju majku su okružili kako ne bi pobjegla do dolaska policije, ali prema njezinom ponašanju nakon ubojstava, činilo se kao da joj to uopće nije bila namjera. Baš naprotiv, činilo se kao da joj je svejedno što će se dogoditi s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred susjedima je navodno izjavila kako su joj dječaci "dosadili" i da ih se "želi riješiti". Njezin je suprug u vrijeme zločina bio na poslovnom putovanju. Jedan od susjeda ispričao je kako par živi na 8. katu, ali je žena otišla skroz na 15., vjerojatno kako bi bila sigurna da dječaci neće preživjeti. Kada ju je upitao jesu li to njezina djeca, ona je samo hladno odgovorila: "Jesu, bacila sam ih".

Žena je i ranije poznata policiji jer si je pokušala uzeti život nakon što je saznala da je suprug vara. Trenutno se nalazi u psihijatrijskoj ustanovi na promatranju, a protiv nje će biti podignuta i kaznena prijava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara