Švaljek: Koliko god snijega padne, mi smo spremni!

Švaljek: Koliko god snijega padne, mi smo spremni!

Foto: Čitatelj Ivan Študir

ZAMJENICA zagrebačkog gradonačelnika Sandra Švaljek poručila je u četvrtak da je Grad Zagreb spreman za eventualne probleme sa snijegom, održan je sastanak Operativnog stožera Zimske službe i sve službe su pripravne.

"Za danas je najavljeno nekih 15 do 20 centimetara snijega, ali veća količina snijega očekuje se tijekom noći i sutrašnjeg dana. Mi smo održali sastanak Operativnog stožera i sve službe su pripravne", poručila je Švaljek.

U gradskoj vlasti se nadaju da neće napadati prevelike količine snijega, ali spremni su za svaki slučaj, koliko god ga bude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švaljek je također istaknula da su se organizirali i za odvoz većih količina snijega. "S obzirom da se očekuju nešto niže temperature, kako se snijeg ne bi zaledio na cestama mi ćemo ga odvoziti preko vikenda tako da u novi radni tjedan krenemo bez ikakvih problema", rekla je.

Upitana može li obećati da će se u petak Zagrepčani moći voziti na posao svojim automobilima i da će sve funkcionirati, Švaljek je odgovorila kako dosta toga ovisi i o "višoj sili".

Ne znamo točno što nam vrijeme može pripremiti, ali pripravni smo za gotovo sve uvjete, ustvrdila je Švaljek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara