Svi biseri Donalda Trumpa: "Ja sam zajebao Gadafija, to je ono što moramo raditi"

Svi biseri Donalda Trumpa: "Ja sam zajebao Gadafija, to je ono što moramo raditi"

Foto: Hina

DONALD TRUMP trenutno je vodeći kandidat za američkog predsjednika iz redova republikanaca, vodi na anketama i dobiva prilično velik medijski prostor, no izvještavanje o njemu nije uvijek pozitivno. To ga ipak nije smelo, iako se mnoge njegove izjave citiraju s podsmijehom. Ako ništa drugo, Donald Trump javnost zabavlja svojim osebujnim izričajem.

BBC je prikupio njegove najzanimljivije, najšokantnije, a poneki put i najsmješnije izjave. Predsjednički izbori održat će se sljedeće godine, može li tajkun postati novi američki predsjednik? Uz ovakve izjave, teško je prognozirati.

"Upravo su izgradili hotel u Siriji. Možete li to vjerovati? Izgradili su hotel. Ja kad gradim hotel moram platiti kamate. Oni ne moraju platiti kamate, zato jer su uzeli naftu, za koju sam sam rekao da je trebamo uzeti kad smo odlazili iz Iraka."

Osvrnuo se i na dijete.

"Nikad nisam vidio mršavu osobu da pije dijetnu Coca-Colu."

Posumnjao je i u rodno mjesto Baracka Obame

"Prije tri tjedna vjerovao sam da se vjerojatno rodio u ovoj zemlji. No, sada sumnjam u to", rekao je te dodao da će donirati pet milijuna dolara u humanitarne svrhe ukoliko Obama otkrije svoj rodni list kako bi dokazao da je rođen u Americi. Obama je upravo to i učinio.

Komentirao je Trump i zvijezde planetarno popularne Sumrak sage.

"Robert Pattinson ne bi trebao ponovno prihvatiti Kristen Stewart. Ona ga je prevarila kao psa i učinit će to opet, samo čekajte. On može puno bolje!"

Pohvalio se i svojim uspjesima u borbi s Kinezima.

"Sjeća li se itko kada je Amerika pobijedila Kinu u trgovanju? Oni nas ubijaju. Ja Kinu pobjeđujem stalno, nonstop."

Osvrnuo se i na problem Islamske države, koja za njega, prema njegovim riječima, ne bi predstavljala toliki problem.

"Nitko ne bi bio oštriji prema Islamskoj državi od Donalda Trumpa. Nitko."

Donald Trump sklon je teorijama zavjere


"Koncept globalnog zatopljenja kreiran je od strane Kine kako bi američku proizvodnju napravila nekompetentnom."

Pohvalio se i činjenicom da je "zajebao" Gadafija.

"Imao sam posla s Gadafijem. Iznajmio sam mu dio zemlje, platio mi je više za jednu noć nego što zemlja vrijedi u dvije godine, a nakon toga nisam mu dao da je koristi. To je ono što bismo trebali raditi. Ne želim koristiti riječ "zajebati", ali zajebao sam ga. To bismo trebali raditi."

Obećao je i vratiti američki san


"Nažalost, američki je san mrtav. No, ako budem izabran za predsjednika, vratit ću ga natrag većeg, boljeg i jačeg nego ikada prije i ponovno ćemo Ameriku učiniti sjajnom."

Osvrnuo se i na svoju frizuru, koju javnost već godinama ismijava.

"Ja ne nosim tepih, kosa je moja. I obećavam da neću govoriti o vašim masovnim plastičnim operacijama koje nisu uspjele."

Prilično loše opisuje i imigrante iz Meksika.

"Oni donose drogu i kriminal. Oni su silovatelji. Pretpostavljam da ima i dobrih ljudi, no razgovaram s graničnim policajcima, i oni mi govore kakvi sve dolaze."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara