Tragedija na SP-u u Brazilu: Poginula mlada novinarka

Tragedija na SP-u u Brazilu: Poginula mlada novinarka

Foto: lanoticia1.com

ARGENTINSKA novinarka Maria Soledad Fernandez (26), koja je izvještavala sa svjetskog prvenstva u Brazilu, poginula je u prometnoj nesreći nakon povratka s utakmice Argentina - Švicarska.

Tročlana novinarska ekipa vraćala se s utakmice igrane u Sao Paulu, kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i sletio u provaliju. Maria Soledad Fernandez ispala je iz automobila i preminula od zadobivenih ozljeda. Dvojica njezinih kolega ozlijeđeni su, ali njihovi životi nisu ugroženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada novinarka je izvještavala za tv postaju DirecTV Sports. Inače, Maria Soledad Fernandez je kćer uglednog argentinskog novinara Miguela 'Titia' Fernandeza, koji za državnu televiziju izvještava sa SP-a, no on nije bio u automobilu.

Zbog pogibije mlade djevojke argentinska reprezentacija je otkazala posljednju novinarsku konferenciju izrazivši sućut njezinoj obitelji.

"Marija je bila mlada djevojka puna života. Igrači su je iznimno cijenili i poštovali i teško ima je pala vijest o njezinoj nesreći," kazao je glavni tajnik Argentinskog nogometnog saveza Juan Carlos Crespi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara