Transfer u Imotskom: 70 članova Tomašićkinog HSP-a AS iz Podbablja prešlo u Tomasovićev HDSSD

Transfer u Imotskom: 70 članova Tomašićkinog HSP-a AS iz Podbablja prešlo u Tomasovićev HDSSD

Foto: HDSSD

RUŽA TOMAŠIĆ izgubila je 70 svojih članova u imotskoj općini Podbablje koji su jučer pristupili novoosnovanom HDSSD-u dr. Hrvoja Tomasovića.

Tomašić: Nisu pravaši, čim prelaze u autonomašku stranku

Bivši članovi HSP-a dr. Ante Starčević bili su nezadovoljni izborima u njihovoj podružnici pa su odlučili prijeći kod Tomasovića. Ruža Tomašić nije previše razočarana. Smatra da se ne radi o pravim pravašima, čim se prešli u "autonomašku" stranku.

Tomasović: Sve su to ekspoziture HDZ-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ni Tomasović ostao dužan. HSP i razne inačice smatra filijalama HDZ-a, a kao poručen došao mu je primjer u Imotskom. HDZ vodi Ante Đuzel, dok je njegov brat Željko dopredsjednik HSP-a. Drži kako zapravo i ne postoji razlika među strankama, već se isključivo radi o prosperitetu ljudi koji ih vode, bez obzira na stranačku pripadnost.

HDSSD spasio Hajduk od stečaja

HDSSD je prošlog tjedna konačno registriran te kreće u snažniji politički angažman.

Dr. Luka Roguljić, vijećnik HDSSD-a, prošlog je tjedna na dramatičnoj sjednici splitskog Gradskog vijeća svojim glasom spasio Hajduk stečaja. To je do sada najvažnija politička odluka Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije. Da Roguljić nije dignuo ruku, Hajduk ne bi mogao u potragu za kreditom od 60 milijuna kuna koji im je prijeko potreban...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara