Treba vašu pomoć: 16-godišnja Rebeka iz Primoštena mora na operaciju u SAD

Treba vašu pomoć: 16-godišnja Rebeka iz Primoštena mora na operaciju u SAD

Foto: Facebook/Primostenplus.com

8. SVIBNJA  u 16 sati u Primoštenu na plaži Mala Raduča održat će se malonogometni turnir  i humanitarni koncert pod nazivom „ŽIVOT NEMA CIJENU“,  a sve kako bi se pomoglo mladoj Rebeki koja na operaciju koja život znači mora otići u SAD – Pittsburgh.

Rebeka je već imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici Falk Medical Building, Pittsburgh. Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak. S obzirom da odlazak na liječenje u Ameriku iziskuje velike troškove, Rebekini prijatelji zatražili su pomoć medija i svih ljudi dobrog srca, javlja Primostenplus.com

"Želimo vas što više  približiti Rebeki i njenoj borbi i možemo reći kako je ona jedna jako vesela cura, aktivna i omiljena u društvu. Sada u svojim najosjetljivijim godinama kada se formira kao osoba ima jedan sasvim drugačiji cilj nego njeni vršnjaci. Dok će njima život ići u smjeru školovanja, zabave i prvih ljubavi njen ide u smjeru borbe protiv bolesti. Naša velika želja jest omogućiti Rebeki poštenu borbu. Dajemo sve od sebe i iskreno očekujemo da ćete nam se pridružiti u našem cilju", poručili su Rebekini prijatelji.

Rebeki je za operaciju potrebno 80.000$, a u to se ne ubrajaju troškovi prijevoza, smještaja, rehabilitacije i ostaloga. Rebeka bi trebala na liječenje ovo ljeto, termin će biti poznat kada se sakupi novac. Do sada je prikupljeno oko 150.000 kuna.

Svoje donacije možete  uplatiti na poseban žiro račun otvoren pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan 08.05.2015. Sve ostalo vezano za humanitarni koncert možete pratiti i na ovom Facebook profilu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Donaciju možete uplatiti na :

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN

Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2

Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara