U Karlovcu prijete dvostrukom ubojici: "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče"

U Karlovcu prijete dvostrukom ubojici: "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče"

Foto: KAportal

UZAVRELE strasti nakon dvostrukog ubojstva do kojeg je u subotu 2. studenog došlo u Vojišnici pokraj Vojnića, ne stišavaju se. Na nadvožnjaku u Karlovcu danas je osvanuo natpis "Oko za oko, zub za zub. Šapiću, četniče", koji je tijekom dana uklonjen. Naime, iako mnogi tvrde da je razlog krvavog sukoba bila djevojka, ima i onih koji vjeruju da je riječ o nacionalnoj netrpeljivosti.

Podsjetimo, u subotu navečer ispred noćnog kluba Heart u Vojišnici 21-godišnji Boško Šapić je nožem ubio 20-godišnjeg Dejana Vučkovića i 23-godišnjeg Alvina Horvatića. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

"Općina Vojnić ne tolerira nasilje i traži najstrožu kaznu za sve počinitelje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako prenosi KAportal, predstavnici općine Vojnić medijima su odaslali priopćenje u kojemu su osudili nasilje koje se prošle subote pred tamošnjim kafićem prouzročilo krvavu tragediju, ali i pozvali društvo da više pažnje posveti prevenciji mladenačkog nasilja.

"Obiteljima žrtava u ime svih građana općine Vojnić izražavamo iskrenu sućut. Općina Vojnić mora biti mjesto za ugodan i bezbrižan život svih stanovnika koji u njoj žive, kao i posjetitelja koji u nju dolaze. Od svih institucija tražit ćemo da se poveća rad na sprečavanju pojava koje bi mogle dovesti do bilo kojeg oblika nasilja i remećenja javnog reda i mira. Općinsko vijeće će svojim odlukama bolje regulirati rad ugostiteljskih objekata", navode u priopćenju.

Kako dodaju u Općini, od Ministarstva unutarnjih poslova zahtijevat će da se Policijska postaja opskrbi ljudstvom i potrebnom tehničkom opremom za bolju kontrolu i nadzor maloljetnih i mlađih punoljetnih delinkvenata. Pozivamo socijalne ustanove i roditelje da više vremena posvete odgoju mladih, a naročitu pozornost da obrate na sve one koji pokazuju sklonosti ka nasilju.

"Općina Vojnić ne tolerira nasilje i traži najstrožu kaznu za sve počinitelje", piše u priopćenju kojeg su potpisali načelnik Općine Nebojša Andrić, predsjednik Općinskog vijeća Dragan Bjelivuk te zamjenici načelnika Nikola Škrgić te Josip Kurtović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara