U osam dana nestalo šest ljudi, dvoje maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

U osam dana nestalo šest ljudi, dvoje maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

Foto: nestali.hr

NACIONALNA evidencija nestalih osoba je objavila da je u proteklih osam dana u Hrvatskoj nestalo šestero ljudi, od kojih je dvoje maloljetnika.

Prošlog četvrtka je u Velikoj Gorici nestao 42-godišnji Davor Hodnik. Hodnik je visok 185 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste male oči, ovalno lice te je jače tjelesne građe. Ima tetovažu križa na desnoj podlaktici i tetovažu lica na desnoj nozi. Prošlog četvrtka se udaljio s adrese Matice Hrvatske broj 3. u Velikoj Gorici i od tada mu se gubi svaki trag.U utorak je u Crikvenici nestala 18-godišnja Esmeralda Čelebić. Esmeralda je visoka 168 centimetara, okrug lica, ima tamnoplavu kosu i svijetloplave oči te je srednje tjelesne građe. Na desnoj strani trbuha ima veći madež. U utorak se udaljila s adrese Podšupera broj 26 u Crikvenici i od tada joj se gubi svaki trag.

Istoga dana je u Osijeku nestao 17-godišnji Arijan Karačić. Arijan je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U utorak se udaljio sa adrese Vinkovačka cesta broj 61 u Osijeku i od tada mu se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka nosio je tamne hlače, crvenu majicu i bijele tenisice.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je u Zagrebu nestao i 36-godišnji Vjeran Tomislav Kurtoić. Visok je 195 centimetara, ćelav te ima smeđe oči. srednje je tjelesne građe. Oko 7 sati se udaljio s adrese stanovanja u Zagrebu nakon čega mu se gubi svaki trag.U srijedu je u Osijeku nestao 15-godišnji Josip Bumbar. Josip je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. On se u srijedu udaljio s adrese u Osijeku i od tada mu se gubi svaki trag.

Jučer je u Rijeci nestao 25-godišnji Igor Fehir. Igor je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i tamnoplave oči te je srednje tjelesne građe. U vrijeme nestanka je bio odjeven u biciklističku majicu crno-plavo-bijele boje, biciklističke crne hlače i biciklističke bijele tenisice. Jučer je oko 15 sati rekao da se ide voziti biciklom i od tada mu se gubi svaki trag.Iz Nacionalnog evidencije nestalih osoba mole da ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njezin profil na internetskoj stranici nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara