U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj nestalo 12 osoba, pet ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj nestalo 12 osoba, pet ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Foto: www.nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 12 osoba, među kojima pet maloljetnika, a koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 12 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća sedam ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za Anom Belić, Markom Đurićem, Chanel-Lelom Medved, Slavenom Čubelom i Damirom Amićem. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Martina Maranić (17)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 12.2.2013.

Opis: Martina Maranić ima svijetloplavu kosu, ovalno lice, srednje je tjelesne građe i nosi aparatić za zube. Martina je u utorak, 12. veljače, otišla s adrese u Zagrebu, Anina 75. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice i crnu jaknu.

Zvonko Vidović (17)Mjesto i datum nestanka: Đurmanec, 14.2.2013.

Opis: Zvonko Vidović je visok 185 centimetara, ima svijetloplave oči i slabije je tjelesne građe.

Tomislav Krkač (35)Mjesto i datum nestanka: Zaprešić, 13.2.2013.

Opis: Tomislav Krkač je visok 170 centimetara, ima klempave uši, kestenjaste oči i kosu te izraženu čeonu ćelavost, srednje je tjelesne građe. Udaljio se s adrese stanovanja navodeći kako autobusom ide u Zagreb nešto obaviti, nakon čega se nije vratio.

Ankica Mesler Kezele (56)Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 8.2.2013.

Opis: Ankica Mesler Kezele je u petak, 8. veljače, otišla s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Darko Hudina (49)


   
Mjesto i datum nestanka: Sisak, 9.2.2013.

Opis: Darko Hudina je visok 180 centimetara, ima svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Darko je u subotu, 9. veljače, otišao s adrese u Sisku, u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag.

Ankica Mihajlov (72)Mjesto i datum nestanka: Podstrana, 12.2.2013.

Opis: Ankica Mihajlov je visoka 170 centimetara, ima sijedu kosu, plave oči i  srednje je tjelesne građe. Ona je u utorak, 12. veljače, otišla s adrese u Podstrani, Stjepana Radića 47. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Nadica Milanović (20)


Tekst se nastavlja ispod oglasa
   
Mjesto i datum nestanka: Sisak, 10.2.2013.

Opis: Nadica Milanović je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ima tetovažu cvijeta na desnoj potkoljenici. Nadica je u nedjelju, 10. siječnja, otišla s adrese u Sisku navodeći kako ide u grad i da će brzo vratiti, no nije se vratila i javila. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičaste hlače i sivu vestu s krznom.

Dragana Slanček (16)


Napomena: fotografija je snimljena 2009. godine.
   
Mjesto i datum nestanka: Osijek, 12.2.2013.

Opis: Dragana Slanček je visoka 153 centimetra, ima crvenu kosu, kestenjaste velike oči, šiljati nos i okruglo lice. Slabije je tjelesne građe i ima tetovažu slova na lijevoj nozi. Dragana je u utorak, 12. veljače, otišla s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta u nepoznato.

Stefan Karajčić (18)


   
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 13.2.2013.

Opis: Stefan Karajčić je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Stefan je u srijedu, 13. veljače,  otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70a u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Štefanija Jurina (57)

Mjesto i datum nestanka: Gornja Stubica, 8.2.2013.

Opis: Štefanija Jurina je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu  kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Štefanija je u petak, 8. veljače, otišla s adrese u Gornjoj Stubici, Brezje 57. U tom je trenutku bila odjevena u sive duge hlače, svilenu majicu tamnosmeđe boje.

Dino Kominović (15)

   
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10.2.2013.

Opis: Dino Kominović je u nedjelju, 10. veljače, otišao s adrese u Zagrebu, Selska 132. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Sandi Korade (16)
   
Mjesto i datum nestanka: Gospić, 12.2.2013.

Opis: Sandi Korade je visok 162 centimetra, ima riđu kosu, sive oči i okruglo lice. Srednje je tjelesne građe i na ruci ima tetovažu slova S. On je u utorak, 12. veljače, otišao s adrese u Gospiću. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara