U sjećanje na Luku Ritza: U Zagrebu humanitarni rock koncert protiv nasilja

Foto: Arhiva/Promo plakat

HUMANITARNI rock koncert protiv nasilja "Kset for Ritz" održat će se 26. rujna 2013. u KSET-u (Unska 3, Zagreb), a sav prihod prikupljen prodajom ulaznica bit će doniran za nastavak rada Savjetovališta "Luka Ritz". Cijena ulaznice je 20kn. Ulaznice se mogu nabaviti na dan koncerta u Ksetu. Ulaz se otvara u 20h.

Misija Savjetovališta "Luka Ritz” je pružanje savjetodavne i stručne potpore u slučajevima nasilnog i rizičnog ponašanja djece i mladih te razvijanje i provedba prevencijskih programa koji potiču djecu i mlade na odgovorno sudjelovanje u društvu i odgajaju ih da žive poštujući ljudska prava i prava djece.

Nastupit će Radioaktiv, Moj Band te Radio Luksemburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radio Aktiv je pulsko-zagrebački bend okupljen krajem ljeta 2009. godine u Puli. Zvuk benda mogao bi se okarakterizirati kao rock s elementima reggaea i world musica s tekstovima na hrvatskom jeziku. Tematikom pjesama, koja seže od osobne do socijalne, ukazuje na goruće probleme društva poput otuđenosti, diskriminacije i nepravde, dok ritmičnom i plesnom glazbom ujedno i zabavlja, čemu najbolje svjedoče njihovi energični live nastupi.

Moj Bend je sastav kojeg "ksetovska" publika već dobro zna. Pobjednik Demonstratora 2011., nastup na Brucošijadi FER-a 2011., koncert u KSET-u 2012. i evo nam ih opet! Moj Bend je želja koja svira u ušima četvorice mladih ljudi. Ona stvara glazbeni sastav i pokušava kreirati nešto dobro iz svega što joj je u dohvatu. Ovaj bend želi što ljepše živjeti, pa zato stvara zvuk te banalnim rječnikom objašnjava svoje želje, ideje i događaje… Obilježavajući svoju povijest kroz nastupe, postao je siguran da želi hodati kroz rad i kreativnost; naravno, onoliko koliko mu to noge dopuštaju.

Radio Luksemburg je zagrebačka rock grupa djeluje od 2007. godine. Mijenjali su mnogo članova ali sa sadašnjom postavom uspješno dišu glazbu punim plućima. Osvojivši diskografsku nagradu "Porin" za "Najboljeg novog izvođača 2011/12" dobili su i službenu potvrdu da su miljenici i publike i struke.

Vidimo se!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara