U središtu Bukurešta 40-godišnji hrvatski poduzetnik Zlatko Garac nastrijeljen s tri metka

U središtu Bukurešta 40-godišnji hrvatski poduzetnik Zlatko Garac nastrijeljen s tri metka

Screenshot: B1TV

U SREDIŠTU Bukurešta u petak je oko 20.15 sati s tri metka nastrijeljen 40-godišnji hrvatski biznismen Zlatko Garac, koji se bavi recikliranjem metala, javljaju rumunjski mediji. Napad je srećom preživio. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Prema riječima svjedoka napada, napadač visine od oko 175 centimetara dočekao je Garca u zasjedi i zaskočio ga iz grmlja nakon što je 40-godišnji poduzetnik izašao iz poslovne zgrade u kojoj radi. Izbila je svađa nakon koje je zasad nepoznati napadač u Garca ispalio tri hica. Ranjeni Garac je otišao do obližnje benzinske postaje i zatražio pomoć. Prebačen je hitno u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Garac prema pisanju rumunjskih medija ima prostrjelne rane bedra, trbuha i prsišta, sve na lijevoj strani tijela. Iz bolnice su za AFP kazali kako je Garac u smislu vitalnih funkcija sada stabilno, ali se i dalje nalazi na odjelu intenzivne njege.

40-godišnji osječki poduzetnik oženjen je Rumunjkom s kojom ima dvoje djece te već dugi niz godina živi u Bukureštu gdje je direktor tvrtke Alba Balkan. Riječ je o jednoj od podružnica njemačke kompanije Alba, specijalizirane za prikupljanje i recikliranje otpada, koja posluje i diljem jugoistočne Europe.

Rumunjska policija istražuje sve okolnosti događaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara