U subotu prosvjedni mimohod "Slavonija srcem za Vukovar"

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

STOŽER za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je sve na prosvjedni mimohod koji će se u subotu, 14. rujna, s početkom u 12 sati održati u Vukovaru. Polazište je parkiralište hotela Dunav u Vukovaru.

"Molimo sve prijatelje, branitelje, stradalnike, hranitelje i molitelje, pokažimo, još jednom, premijeru i sličnima koliko je u nama ljubavi za Vukovar i Domovinu...

Pokažimo premijeru Milanoviću i njemu sličnima da je Vukovar bio i ostat će Simbol te Domovine, paradigma patnje, domoljublja, hrvatstva, sinonim krvavog ostvarenja višestoljetne borbe hrvatskog naroda za samostalnost, očiti primjer što znači darovati život za svoje prijatelje, svoju obitelj, vlastiti Dom i Domovinu.

Zbog teške materijalne situacije u koju guraju hrvatski srednji sloj, na ovaj mimohod, molimo vas, neka dođu prijatelji Vukovara iz najbližih županija.

Povedite hrvatsku mladost, naš su ponos i dika.

Apeliramo na ostatak drage nam Domovine, neka s nama budu u molitvi, neka se krunica moli ustrajno, slušajući apele za mir i dijalog. Izvjesite stjegove na pročelja, neka tamo ostanu dok Vukovar ne proglase mjestom posebnog pijeteta.

Sa vjerom u Boga i hrvatski narod za hrvatski Vukovar i Republiku Hrvatsku", Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i pripadnici nacionalnog KOT-a (Koordinacijskog operativnog tima).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara