U tijeku je natječaj za dodjelu nagrade Zlatni indeks

U tijeku je natječaj za dodjelu nagrade Zlatni indeks

Foto: estudent.hr

DO 24. veljače otvoren je natječaj za projekt "Zlatni indeks", u okviru kojeg studenti nagrađuju poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata.

Na natječaj koji je u tijeku već treću godinu zaredom, mogu se prijaviti poduzeća koja su u protekloj kalendarskoj godini svojim radom aktivno sudjelovala u studentskom životu i projektima te potpomagala aktivnosti studentskih udruga. Nagrada se dodjeljuje na dvije razine - velikim javnim i privatnim poduzećima te malim i srednjim

poduzećima, i to u ukupno šest kategorija: ulaganje u studentske udruge i projekte, poduzeća koja stipendiraju studente, sudjelovanje u studentskim projektima u organizaciji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
studenata i studentskih udruga, najbolji imidž prema percepciji studenata, praksa u poduzećima te u kategoriji najbolji projekti poduzeća u kojima sudjeluju studenti.

Odluku o pobjednicima donosi Povjerenstvo koje čine udruge Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj projekta je podizanje razine obrazovanja u Hrvatskoj povezivanjem akademske zajednice i poslovnog svijeta te poticanje sudjelovanja što većeg broja poduzeća u studentskom životu investiranjem u obrazovanje.

Informacije o procesu prijave i natječajnoj dokumentaciji dostupni su na internetskoj stranici projekta www.zlatniindeks.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara