U tjedan dana nestalo osam ljudi, od toga četvero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo osam ljudi, od toga četvero maloljetnika: Jeste li ih vidjeli?

Foto: nestali.hr

NACIONALNA evidencija nestalih osoba objavila je da je u posljednjih tjedan dana nestalo sedmero ljudi, od čega četvero maloljetnika. Nestao je još jedan mladić, koji još nije evidentiran na nestali.hr.

Prošlog petka je u Donjoj Dobri nestala 16-godišnja Lara Jurić. Lara je visoka između 165 i 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Ona se u petak udaljila sa adrese stanovanja u Donjoj Dobri i od tada joj se gubi svaki trag.

U utorak je sa svoje adrese u Osijeku nestao 15-godišnji Josip Bumbar. Josip je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. U utorak se udaljio sa mjesta stanovanja u Vinkovačkoj 61 te mu se od tada gubi svaki trag.

Istoga dana s iste adrese u Osijeku je nestao i 14-godišnji Marinko Đanija. Marinko je visok oko 150 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. U utorak oko 13 sati se udaljio s adrese u Vinkovačkoj 61 te mu se od tada gubi svaki trag. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, tamno plavu trenirku i narančasto-smeđe tenisice.U utorak je također u Donjoj Kupčini nestao i 63-godišnji Drago Hujzak. Hujzak ima prosijedu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. 12. lipnja se udaljio sa adrese stanovanja i to traktorom uz obalu Kupe te mu se od tada gubi svaki trag. Na sebi je imao zelenu košulju dugih rukava, plave traper hlače, crnu "šiltericu" i crne cipele.Tekst se nastavlja ispod oglasa
U Zagrebu je istog dana nestao i 17-godišnji Filip Maešić. Filip je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Oko 13 sati se udaljio sa adrese stanovanja u Ulici svetog Mateja 70 A. Bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom, crnu trenirku i bijele tenisice.U utorak je u uvali Sahara u Loparu nestala i 32-godišnja Tajlanđanka Chettana Taprap. Ona je visoka oko 150 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Prije nego je nestala je bila sa suprugom i djecom u šetnji.Jučer je u Karlovcu nestala 45-godišnja Biserka Sila. Sila je visoka oko 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Svaki trag joj se gubi od kada je jučer nestala sa adrese stanovanja u ulici Mahično 107A u Karlovcu.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na adresi www.nestali.hr ili nazovite na broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Nestao i Ivica Novak


Iako još nije objavljeno na web stranici nestali.hr, jučer je nestao i 32-godišnji Ivica Novak. Potvrđeno nam je u zagrebačkoj policiji da još nije pronađen. Posljednji je put viđen u 10 sati ujutro u četvrtak, 14. lipnja 2012. na području Kruga u Zagrebu.

Ivica ima 32 godine, crnu kosu, visok je oko 180 cm. Na dan nestanka bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava, crnu pamučnu trenirku i crne Nike tenisice. Bio je u vozilu bijele boje, marke Citroën s natpisom Labrada, velikim crvenim slovima na vratima s obje strane i na cijeloj teretnoj površini automobila, registracijskih oznaka ZG-6195-DD. Njegov brat Neven moli da osobitu pažnju obrate izletnici i planinari u okolici Zagreba. A sve koji imaju informacije o Ivici, poziva da se jave policiji. Više informacija možete vidjeti i na Facebook stranici.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara