VIDEO Pogledajte kako Glogoški poziva na državni udar, a mala djeca pjevaju Čavoglave

VIDEO Pogledajte kako Glogoški poziva na državni udar, a mala djeca pjevaju Čavoglave

Screenshot: YouTube/Index

Video: Dario Dalmacija

JUČERAŠNJI Skup zajedništva u organizaciji prosvjednika iz Savske 66 završio je govorom Đure Glogoškog, jednog od čelnika šatoraša, koji je Zoranu Milanoviću uputio ultimatum.

> Thompson pjevao za šatordžije, u publici i ratni zločinci, Glogoški zaprijetio Milanoviću

Prosvjednik Glogoški dao je premijeru Milanoviću pet dana da započne javni dijalog sa šatorašima pred medijima, kako bi se izbjegle "manipulacije, laži i obmane kojima se njegova Vlada služi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodo iz Vlade, Sabora i svi oni koji imate odgovornost prema hrvatskome narodu i hrvatskoj državi. U četvrtak će biti 200 dana koliko smo u Savskoj. Nemamo vremena čekati do kraja vašeg mandata. Do četvrtka se odlučite jeste li spremni sudjelovati u zajedništvu ili niste.

Ako nećete to prihvatiti i sami otići, 30. svibnja ćemo mi sami napraviti posljednji korak (i otići) s Trga bana Jelačića na Trg svetog Marka, a tada će netko morati otići", zaprijetio je Glogoški.

Kako je izgledao dernek prilikom kojega su šatoraši zaprijetili institucijama hrvatske države, a djeca pjevaju "stići će vas naša ruka i u Srbiji", pogledajte u nastavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara