VIDEO : Snimateljica nogom udara izbjeglice, majci s djetetom u trku podmetnula nogu

VIDEO: Snimateljica nogom udara izbjeglice, majci s djetetom u trku podmetnula nogu

Foto: Facebook/World Riots

VEĆ DANIMA je jasno kako Mađarska tretira izbjeglice, ne skrivaju ksenofobiju i mržnju prema pridošlicama s Bliskog istoka i to se jasno ogleda u njihovoj politici zidova, ograda od bodljikave žice i fašističkih izjava. No, jedna je njihova građanka, ujedno i snimateljica i novinarka, snimljena kako bezdušno nogom udara izbjeglice koje bježe prema boljem životu.

Na jednom je videu vidljivo kako udara po izbjeglicama, dok je u drugom uhvaćena kako postavlja nogu majci s djetetom u trku.

Nije dugo trebalo da se za gnjusni čin sazna, pa je novinarka i snimateljica koja je radila za mađarski N1 ubrzo dobila otkaz.

Here's another clip of that journalist kicking a young girl in #Hungary #refugeeswelcome #EuropeSaysWelcome #nobordershttps://vine.co/v/etg9FxDViAB

Posted by World Riots on Tuesday, September 8, 2015
#Hungary - A "journalist" throws down a refugee carrying a child

For all those who have doubted about the accuracy of our last post, this is the video that shows exactly what we wrote in the caption, i.e.: " #Hungary - A "journalist" throws down a refugee carrying a child. There is no end to hate #refugeeswelcome "

Posted by World Riots on Tuesday, September 8, 2015
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara