Vedrana Rudan: 45 milijuna koštat će referendum, a i dalje će ga jedni turati u prednju rupu, drugi u stražnju

Vedrana Rudan: 45 milijuna koštat će referendum, a i dalje će ga jedni turati u prednju rupu, drugi u stražnju

Foto: Facebook

PRIJATELJICA mi je danas rekla da onima koji imaju problema sa zubima socijalno plaća popravak samo prva četiri zuba. Kad klinca uhvate na cesti sa džointom u ruci mora platiti nekoliko tisuća kuna kazne a bivši ministar Čobanković zbog svojih je zločina osuđen na rad za opće dobro. Bivši ministar Čačić zatvorske dane krati igrajući golf…

Nekoliko stotina tisuća građana nikad neće naći posao. Starcima, kad od mirovine plate režije ostaje osjećaj da još uvijek imaju krov pod koji mogu dovlačiti plastične boce. Zaposleni na posao dolaze u osam ujutro a vraćaju se doma u dvadeset sretni što će na kraju mjeseca strpati u džep tri tisuće kuna.

Što hrvatskoj sirotinji ždere jetru iz dana u dan iz mjeseca u mjesec iz godine u godinu?

Bolesna djeca gore u vrtićima, bake ih ne mogu čuvati kad im temperature skoči na četrdeset jer za lovu čuvaju tuđu djecu. Netko unucima treba platiti vrtić. Hoće li Hrvatima i Hrvaticama puknuti film? Nije lako raditi samo da bi mogao skupiti snagu za robijanje do smrti. Nije lako gladovati i čekati smrt roditelja da bi najzad mogao kupiti cipele, ako roditelji nisu prije smrti pojeli sve što im je ostalo od očeva, majki i djedova.

Pa ipak…Što hrvatskoj sirotinji ždere jetru iz dana u dan iz mjeseca u mjesec iz godine u godinu? Naši tantali imaju samo jedan problem: kako u Ustav zakucati da u hrvatski brak mogu stupiti samo muškarac žena. Čak 750 tisuća ljudi potpisalo je da ne žele pedere u svoju butigu. Kud narod okom, Vlada skokom, referendum će biti raspisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hoće li nakon referenduma nekoliko milijuna Hrvata i Hrvatica pederima i pedericama zatvoriti sve ulaze u bračnu luku? Neće. Vlada zna ono što narod ne zna. Danas se demokratičnost jedne zemlje ocjenjuje isključivo kroz odnos prema pederima i pedericama. Ako oni u svojoj zemlji smiju hodati u koloni i mahati zastavama u duginim bojama, ako se smiju ženiti, udavati, usvajati djecu, onda je njihova zemlja leglo demokracije.

Zato se naša vlada dosjetila kako doskočiti turbokatolicima i ostalim talibanima. Pederi se više u Hrvatskoj neće zvati pederi nego "partneri” i slobodno će moći zasnovati "partnersku vezu”. Pa ti potpisuj, pa ti mijenjaj Ustav, pa ti skupljaj potpise pred crkvama i krčmama, pa ti grmi sa oltara. Uzalud. Pederi vladaju svijetom.

Hrvate ubija tko kome razvaljuje guzicu

Čitava me ova pizdarija ne bi previse uzbuđivala da upravo ne čitam Bukowskog koji kaže da će bogatima biti dobro "sve dok sirotinja ne nauči kako da pravi atomske bombe u svojim podrumima.” Očito, Hrvatima ne pada na kraj pameti sklapati atomske bombe. Njih ubija tko kome razvaljuje guzicu.

"Čije je vlasništvo moje tijelo? Valjda moje. Ja bar tako smatram. Ako njime eksperimentiram tko mora odgovarati? Valjda ja, a ne država. Jer, ako postupim nerazumno, umire li država? O, ne.” Mark Twain. Tko u ovoj priči postupa nerazumno? Katolici nikako ne jer ga turaju u pravu rupu. Pederi? Ne jer imaju pravo "eksperimentirati”. Pa ipak ćemo u konačnici svi najebati. Četrdeset i pet milijuna kuna koštat će referendum a i dalje će ga jedni turati u prednju rupu, drugi u stražnju.

A sve je samo politika. "Sukob interesa zakrabuljen u borbu načela. Vođenje javnih poslova za privatni probitak."

Vedrana Rudan, rudan.info

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara