Velikogorički gradonačelnik nakon što se djevojčica ubola na narkomansku iglu: Zgroženi smo ovime što se dogodilo

Screenshot: Google Maps

NAKON što se u Velikoj Gorici jednoipolgodišnja djevojčica, igrajući se pokraj pješčanika u parku, nabola na narkomansku iglu, velikogorički gradonačelnik je najavio pojačani nadzor u parkovima.

"Grad Velika Gorica, kao Grad prijatelj djece, poduzet će dodatne korake kako bi se povećala sigurnost naših najmlađih sugrađana", najavio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zgroženi smo ovime što se dogodilo i u dogovoru s policijom povećat ćemo nadzor u parkovima ali i u sklopu programa prevencije uvesti nove projekte koji će se bazirati na sigurnosti. Ne možemo dozvoliti da se ovakve stvari događaju u našim dječjim parkovima", ističe gradonačelnik Dražen Barišić, koji je obećao i pokriti sve potrebne troškove pretraga i na taj način pomoći obitelji djevojčice koja se ubola na korištenu iglu u parku.

"Mi smo obiteljski grad, grad djece i grad kvalitetnog života i zahtijevam da se provede detaljna istraga, te da se osoba odgovorna za ovo zlodjelo pronađe i drastično kazni", rekao je gradonačelnik Barišić.

Pronađenu iglu će preuzeti velikogorička policija, te će provesti daljnju istragu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara