Vindija poduzima maksimalna nastojanja da isplati kooperantima dugove

Foto: Index

Objavljujemo reagiranje Vindije na članak "Todorić neplaćanjem uništava mljekare"

Na portalu Index.hr u petak, 09. svibnja 2014. objavljen je članak pod naslovom „Todorić neplaćanjem uništava mljekare“, u kojem se spominje tvrtka Vindija d.d. u kontekstu koji može dovesti u zabludu Vaše čitatelje.

Naime, iznijete su netočne informacije vezane uz poslovnu suradnju Agrokora i Vindije d.d., prema kojima tvrtka Agrokor duguje desetke milijuna kuna Vindiji.

Stoga ovim putem želimo istaknuti da se radi o problematici naplate potraživanja između trgovačkog lanca Konzum d.d. i Vindije d.d., koja se u cijelosti odvija u skladu sa prethodno postignutim dogovorima i modelima reguliranja dugovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezano uz pitanje isplate kooperanata, Vindija poduzima maksimalna nastojanja da se ista ubrza, što dokazuje i činjenica da se će se sa početkom idućeg tjedna privesti kraju isplata mlijeka predanog u veljači, nakon čega slijedi intenzivno rješavanje duga za sirovinu isporučenu u ožujku.

Pozivamo Vas da u skladu s člankom 57. stavkom 1. Zakona o medijima objavite ovaj odgovor na objavljeni tekst u cijelosti.

S poštovanjem,

Za Financijski odjel Vindije d.d. Vesna Horvat, Rukovoditelj Centra za naplatu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara