Vlahušićev sin pijan ozlijedio policajca

Vlahušićev sin pijan ozlijedio policajca

Foto: Hina

FRANO VLAHUŠIĆ, 21-godišnji sin dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, priveden je noćas oko 4 sata ujutro u Zagrebu zbog tučnjave u pijanom stanju, piše Dubrovački vjesnik. Vlahušićev sin u policijskoj postaji napao je i ozlijedio policajca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo u Prvoj policijskoj postaji u Zagrebu. Vlahušić je gurnuo policajca koji je pao na staklena vrata i ozlijedio se. Policajac je zadobio više porezotina, koje su liječnici okvalificirali kao težu ozljedu.

Mladi Vlahušić priveden je zajedno s 23-godišnjim mladićem, i to zbog tučnjave koja je izbila ispred jednog zagrebačkog noćnog kluba. Oba su mladića zadržana u postaji na triježnjenju.

"Njega zaista osobno znam i sa sigurnošću mogu reći da ovakvo nešto uopće nije nalik njemu. Sasvim je normalan momak koji ima puno prijatelja i koji je u društvu prihvaćen isključivo zbog pozitivnih osobina. Nikad se ne zamjera nikome niti su mi poznati ovakvi incidenti", rekla je za Dubrovački vjesnik prijateljica Frane Vlahušića, koji u Zagrebu studira na Građevinskom fakultetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara