Zagrebačke ceste opet iznenađene snijegom: "Čekaju da prestane padati da ne moraju čistiti više puta!"

Zagrebačke ceste opet iznenađene snijegom: "Čekaju da prestane padati da ne moraju čistiti više puta!"

Foto: Boris Kovačev/Cropix

LJUTITI čitatelj u pismu se obrušio se na nepripremljenost Zagrebačkih cesta koje je dugo najavljivani snijeg očito - opet iznenadio.

Poštovana gospodo,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vaše reklame, natpisi i samohvale o velikoj spremi ekipa Zagrebačkih cesta i jednoj od najboljih organiziranosti u Europi su čista laž i zavaravanje. Niste ništa drugačiji od cjelokupne situacije u RH. Pogledajte si ceste i više nije potrebno pisati. Da je netko od vas ikad bio u europskim mjestima, pričam o mjestima, a ne gradovima, vidio bi što je spremnost, organiziranost i moral da se odrade dužnost i zadaci jer u Francuskoj u mjestu od 10.000 stanovnika ceste se čiste cijelu noć i promet je moguć unatoč tome što je napadalo 50 centimetara snijega.

Posebno napominjem da su prohodne i najsporednije ulice. Za što Vas gospodo plaćaju stanovnici RH, da sjedite u toplom i čekate da prestane padati kako ne bi morali nekoliko puta izlaziti na cestu? Dragi moji, to je bio jedan od odgovora prošle godine kad mi se javio operater Vaše "renomirane" tvrtke. Konkretno ću Vam reći da živim na zapadnom dijelu grada, u Perjavici, i da se snijeg ondje nikad ne čisti, a nije lako kad se mora s djecom odlaziti u vrtić, doktoru itd., a djece u mojem kvartu hvala Bogu ima.

Nije promet i život samo centar i najveće ulice, ima i nas malih koji moramo funkcionirati, ali kao i sve ostalo, mi izgleda nismo bitni. Uzaludni Vam svi vozni parkovi, najmoderniji strojevi i tehnika, kad nema ljudi koji će iskoristiti njihov tehnički kapacitet. Konkretno prođite po ulici Putine od početka do kraja i po svim istim ili sličnim ulicama i opravdajte sve ono čime se hvalite i reklamirate putem medija. Izuzetno sam znatiželjan, ali i pesimističan jer znam da se ništa neće promjeniti, a Vi ćete sigurno reći pa odi onda u Francusku, to i je poanta da se odlazi iz RH jer ništa ne funkcionira i sve je neistina, puno priče bez rezultata. Uživajte!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara