Zagrepčanin optužen za brutalno ubojstvo: Nožem izmasakrirao majku

Ilustracja: Arhiva

PROTIV Zagrepčanina koji je u veljači ove godine nožem izmasakrirao majku, zadavši joj više ubodnih rana u leđa i prsa, državno odvjetništvo podnijelo je optužnicu za ubojstvo zbog koje mu prijeti do pet godina zatvora.

Iako je riječ o iznimno brutalnom zločinu, 35-godišnjak nije optužen za teško nego "obično" ubojstvo, najvjerojatnije zbog toga što je tužiteljstvo zaključilo da je zločin počinio u stanju smanjene ubrojivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo tvrdi da je okrivljenik 5. veljače između 15 i 17 sati, u zajedničkom stanu u zagrebačkom naselju Savica, majci prišao s leđa i kuhinjskim nožem joj zadao nekoliko uboda u leđa, a potom ju nastavio ubadati s prednje strane u predjelu prsnog koša.

Pritom joj je nanio brojne ubodne, probodne i rezne rane, od kojih mu je majka preminula na mjestu zločina.

Iako policija i istražitelji ranije nisu otkrivali detalje ovog surovog ubojstva, doznaje se da je sin usmrtio majku pored bračne postelje, gdje ju je ostavio prekrivenu dekom i odjećom. Ubojicu je u stanu potom navodno posjetio i stariji brat s kojim je zajedno večerao nakon što mu je slagao da je majka izašla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara