Zelena stranka: Zorane, kada ćeš kod Todorića?

Zelena stranka: Zorane, kada ćeš kod Todorića?

Foto: Bruno Konjević/Cropix

PREDSTAVNICI Zelene stranke reagirali su na vijest koju je doznao Index o Milanovićevom boravku kod Emila Tedeschija, ali i na ostavku ministrice Mirele Holy.

"Nakon Mirele Holy bio bi red da ode i Zoran Milanović. Odmor predsjednika vlade  u vili Emila Tedeschija krajnje je nemoralan čin koji još jednom jasno šalje poruku građanima Hrvatske u kakvoj zemlji žive. Zar je uredu da se premijer odmara u vili čovjeka kojeg je ministarstvo financija prije samo neki dan pozivalo da se očituje o nesrazmjeru između prijavljenog poreza i imovine koju posjeduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nema jasnog odgovora kakvi su rezultati toga postupka u Ministarstvu financija kao što neznamo niti što je sa najavljenim pozivanjem Ivice Todorića u prostorije istog tog ministrstva.  Zanima nas koji će se djelatnik Ministarstva finncija i Porezne uprave drznuti da isljeđuje Tedeschija kad tako lijepo ugošćava Predsjednika Vlade. Zar je to poruka da nema nedodirljivih ? Sa druge strane prvi podpredsjednik Vlade Čačić krajnje servilno govori o Todoriću i jasno je da vlasniku Agrokora nitko ništa nemože u ovoj zemlji.

Dok ova vlada naplaćuje kazne staricama koje čekaju u redu za jeftini kruh zbog neplaćenih računa u isto vrijeme šalje jasnu poruke najmoćnijim ljudima zemlje da se oko ničega ne moraju brinuti. Todorić, Tedeschi i ostali će još dugo biti iznad sitne raje na koljima se lomi batina financijskih žandara, ovrha, iskopčavanje struje i svega drugoga u što nas predsjednik vlade i njegova svita žele uvjeriti da su normalne pojave kapitalističkog društva.

I za kraj , što drugo nego zaključiti kako i Todorić ima lijepe dvore za odmor. Zar ne?", stoji u priopćenju Zelene stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara