Adlešić: Hrvatskoj treba predsjednik građanske opcije

KANDIDATKINJA HSLS-a za predsjednika države Đurđa Adlešić danas je u Čakovcu izjavila da Hrvatskoj treba predsjednik građanske opcije i da to ona kao bjelovarska gradonačelnica može ponuditi jer poznaje dnevne probleme hrvatskih građana.

"Ne treba nam više duhovitost, pa smo drugi dan tužni, a treći dan pričamo viceve", rekla je Adlešić, prozvavši sadašnjeg predsjednika Stjepana Mesića da se do sada nije potpuno koristio svojim ovlastima, nego da se bavio retorikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Adlešić u svojem predizbornom programu naglasak stavlja na ravnopravnost svih regija i županija u Hrvatskoj te napominje kako je nezamislivo da Vlada i Hrvatski sabor novac lokalnim sredinama daju po stranačkoj pripadnosti, a ne po potrebama.

Đurđa Adlešić danas je u Čakovcu posjetila gotovo sva velika gradilišta, uključivo gradilište novoga polikliničko-stacionarnog paviljona Županijske bolnice u Čakovcu.

Rekla je da će predizbornu kampanju voditi korektno, bez prozivanja i vrijeđanja drugih kandidata, da će je završiti u rodnom Bjelovaru te da će za kampanju potrošiti oko milijun kuna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara