Anka Mrak pred kraj kampanje odbrusila Švaljekici: "Čovjek u politici mora znati gubiti"

Anka Mrak pred kraj kampanje odbrusila Švaljekici: "Čovjek u politici mora znati gubiti"

Foto: FAH

IZBORNE kampanje pred nedjeljne lokalne izbore polako se bliže kraju, a kandidati sa završnih skupova odašilju posljednje poruke pred izbornu šutnju.

HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak-Taritaš tako se danas putem Facebooka oglasila porukom "Groznica završnog dana kampanje", koju u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Svjesna sam da posljednji dani duge i iscrpljujuće kampanje izazivaju umor i nervozu kod svih kandidata. Također, atmosferu dodatno podgrijavaju i rezultati nekoliko anketa koje su predstavljene ovog tjedna.

Teze gospođe Švaljek da je glas za mene ustvari glas za Milana Bandića, osim što obezvrjeđuje logiku prava na politički izbor, predstavljaju i čistu političku manipulaciju. Kada bih ja, na primjer, temeljem rezultata posljednjih anketa izjavila da je glas za Sandru Švaljek bačen glas, vjerojatno bih bila u pravu s aspekta predstavljenih brojki, ali bih time uvrijedila svakog birača gospođe Švaljek oduzimajući mu pravo na vlastiti politički izbor.

Kako u životu, tako i u politici čovjek mora znati pobjeđivati, ali i gubiti.

Ujedno koristim ovu priliku pozvati sve Zagrepčanke i Zagrepčane da izađu na izbore i izaberu ljude koji će ih predstavljati naredne 4 godine i u njihovo ime donositi odluke u korist svih građana", napisala je Mrak Taritaš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara