Anton Dražina novi načelnik PU zadarske

ANTON DRAŽINA, dosadašnji djelatnik Zapovjedništva specijalne policije Ministarstva unutarnjih poslova RH, imenovan je novim načelnikom Policijske uprave zadarske.

Njega je, na prijedlog ravnatelja policije Ivice Franića, imenovao ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić, priopćeno je danas iz Odjel za odnose s javnošću MUP-a.

Anton Dražina rođen je 1971. godine u Benkovcu, po zanimanju je diplomirani kriminalist, a službenik je u Specijalnoj policiji od 1991. godine.
Od 1997. do 2000. godine bio je Zapovjednik Specijalne jedinice policije PU zadarske. Sudionik je Domovinskog rata, te je za svoje zasluge odlikovan raznim odlikovanjima.

Dosadašnji načelnik PU zadarske, Ivan Katalinić, koji je na to mjesto došao iz PU primorsko-goranske, preuzima dužnost načelnika Policijske postaje Buzet u Policijskoj upravi istarskoj.

Elvis Kubaj, dosadašnji načelnik policijske postaje Buzet, premješten je u skladu sa svojim zvanjem i stručnom spremom, na poslove u Policijsku postaju Labin u PU istarskoj.

U priopćenju MUP-a navodi se kako će navedene promjene pridonijeti boljem i učinkovitijem radu PU zadarske, te poboljšati suradnju s tijelima lokalne uprave.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara