APIS demantira Karamarka, čeka se reakcija DIP-a: "Nije bilo krađe mandata, nitko se nije ni žalio"

APIS demantira Karamarka, čeka se reakcija DIP-a: "Nije bilo krađe mandata, nitko se nije ni žalio"

Foto: FAH

NAKON što je šef HD-a Tomislav Karamarko bombastično u subotu izjavio da je HDZ pokraden u izbornoj noći za 5-6 mandata, na njegove je tvrdnje odgovorio przvani APIS.

"Podsjećamo da u svakom biračkom odboru sjede predstavnci stranaka koji mogu uzeti kopije zapisnika. Koliko je nama poznato, ni jedna stranka nije se službeno žalila. APIS IT je zadužen za tehničku realizaciju provedbe izbora", poručuju iz APIS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Državno izborno povjerenstvo danas će se očitovati o sumnjama, odnosno o izjavi Tomislava Karamarka kako postoje indicije da je Domoljubna koalicija u noći parlamentarnih izbora "pokradena za pet-šest mandata".

DIP zasad nije službeno komentirao izjavu prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, koji je rekao kako postoji "indicije da je Domoljubna koalicija u izbornoj noći pokradeni za pet-šest mandata".

Karamarko je to izjavio u subotu u Imotskom, ne želeći precizirajući indicije gdje se i na koji način moguća krađa glasova dogodila. Najavio je kako će se to ispitati. DIP je ključno izborno tijelo za parlamentarne izborie, brine o njihovoj zakonitoj pripremi i provedbi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara