Bačić: Bizarna Bernardićeva izjava pokazuje da vodi politiku bez sadržaja

Bačić: Bizarna Bernardićeva izjava pokazuje da vodi politiku bez sadržaja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

POTPREDSJEDNIK HDZ-a Branko Bačić je odgovorio na prozivke Davora Bernardića, ocijenivši kako čelnik SDP-a bizarnom izjavom još jednom pokazuje da mu se politika, kao i politika stranke, svodi na klevete i optužbe, da je lišena sadržaja i nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu.

"S obzirom na razinu kulture komunikacije koju u posljednje vrijeme prezentira Davor Bernardić, bolje se na nju ne osvrtati, ipak neke se objede ne mogu prešutjeti...", stoji u Bačićevoj objavi nakon izjave Bernardića u Dubrovniku u kojoj je šef SDP-a odgovorio na raniju Bačićevu izjavu da nije vidio, a vjerojatno ni neće vidjeti izborni program SDP-a. "Je li to onaj Branko Bačić koji je preko vikenda u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina, koji je nosio crne torbe za Sanadera? Nemojte da njega moram komentirati", izjavio je Bernardić.

"Neutemeljene klevete"

Bačić u reakciji na tu izjavu na Facebooku piše: "Bernardiću je zasmetalo što sam u svoju imovinsku karticu upisao nekretnine, koje sam naslijedio od svog pokojnog oca i time ih prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a ne smeta mu što je on nezakonito primio 263.000 kuna od privatne škole, za što je od tog istog Povjerenstva presuđen za sukob interesa!"

"Izjavom u Dubrovniku Bernardić i SDP su još jednom pokazali kako se njihova politika svodi na neutemeljene klevete i optužbe te da je lišena bilo kakvog sadržaja i da nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu! Bizarnost Bernardićeve izjave dodatno je obilježena činjenicom kako je danas u gradu Benedikta Kotruljevića, po kojemu je Business škola Cotrugli dobila ime i koji se svojim djelom 'Umijeće trgovanja' zalagao za etičnost rada i poslovanja!" stoji u Bačićevoj objavi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara