Bandić: I građani moraju pomoći da se sigurnost vrati na zagrebačke ulice

Bandić: I građani moraju pomoći da se sigurnost vrati na zagrebačke ulice

MILAN BANDIĆ je u razgovoru s novinarima nakon današnje sjednice Gradskog poglavarstva kazao kako se Gradu Zagrebu preko službenih internetskih stranica javilo dvadesetak građana koji su ponudili prijedlog kako poboljšati sigurnost u Zagrebu, što je ocijenio pohvalnim jer građani moraju pomoći vlastima da se na ulice glavnog grada vrati sigurnost.

"Moramo pomoći svim raspoloživim sredstvima i mjerama pa tako i građani trebaju pomoći da se na zagrebačke ulice vrati sigurnost", kaže gradonačelnik Bandić i najavljuje kako će, zajedno sa svojim suradnicima, idući tjedan izravno razgovarati s građanima na tramvajskim okretištima. "Idemo vidjeti što ljude muči, posebno mlade ljude, i nakon toga ćemo odmah reagirati", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog narušene sigurnosti u metropoli Bandić se nedavno sastao s novim ministrom policije Tomislavom Karamarkom od kojeg je dobio informacije koje ulijevaju optimizam, kazao je Bandić, te dodao kako i on sprema neke prijedloge koje će ministarstvu dostaviti kroz dvadesetak dana. "Radimo nešto autentično i smatramo da smo na dobrom putu", zaključio je zagrebački gradonačelnik.

J.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara