Bandić najljepšoj gospođi 2005.: Radi svoj dio posla, nemoj da me novinari vuku za rukav ko kokoši!

"OSOBLJE" zagrebačkog gradonačelnika - posebice glasnogovorništvo - svjesno je da raditi za Milana Bandića nije nimalo lak posao. Pogotovo kada vas javno "oplete" pred nekolicinom novinara.

Da gradonačelniku nije bitno mjesto i vrijeme za dijeljenje lekcija i jezikovih juha, na svojoj je koži osjetila danas Iva Mia Erak, poznatija kao najljepša gospođa u Hrvatskoj 2005. godine.

"Kao Majku Božju Bistričku" gradonačelnik ju je, naime, zamolio da radi svoj posao. Kako je Bandiću "dostojanstvo" uvijek u ustima - inače redovito poziva na očuvanje dostojanstva institucije Gradskog poglavarstva - tako je i danas pozvao svoju glasnogovornicu da očuva njegovo.

Ne mogu ga, kaže gradonačelnik, "novinari vući za rukav k'o kokoši". Nakon što se slikovito izrazio, zamolio je glasnogovornicu "da radi svoj dio posla".

Jedno od pitanja koje danas nije sjelo gradonačelniku bilo je i pitanje zatvaranja zagrebačkog kluba "Močvara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobit ćete novi, ljepši i pristojniji klub"

Taj klub, naime, u nedjelju, 11. svibnja, zatvara svoja vrata.

Kako se radi o odluci gradskih vlasti, na Bandiću je bilo da objasni zašto. Bandić kaže kako nije on odgovoran za to i dodaje kako će Zagrepčani nakon raspisanog natječaja dobiti "novi, ljepši i pristojniji klub".

Natječaj za izgradnju novog kluba, rekao je Bandić, bit će namijenjen "urbanoj kulturi". U novom klubu, kaže, neće biti šanka. Ako ga bude, bit će minijaturan. "Trebaju to vidjeti oni koji su dosad tamo radili mimo papira i dozvola, koji smatraju da je problem u šanku", kazao je.

K.C.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara