Bandić o gradilištu Arene: "Povjerenje jest dobro, ali je kontrola još bolja"

PREVENTIVU u otklanjanju kašnjenja pojedinih radova na gradilištu Arene, danas je predočio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, obilazeći teren. Kazao je kako u Uredu gradonačelnika očekuje svakodnevni izvještaj o stanju na gradilištu, sve dok nadvožnjakom Jadranske avenije ne prođu prva vozila.

Dodao je kako radovi kasne na pristupnim prometnicama, a prvenstveno na spuštanju Jadranske avenije. Ipak, nije htio prozvati pojedine izvođače radova za kašnjenje, jer kaže kako svi rade istim korakom.

Bandić je izrazio i uvjerenje kako će Ingra, glavni izvođač radova, do 15. prosinca završiti svoj dio posla ali je i rekao kako je povjerenje dobro, no kontrola još i bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje projekta "zagreb.hr" u listopadu

Bandić je odgovorio i na pitanje novinara o novom gradskom projektu "zagreb.hr". Financiranje tog projekta, prema određenim najavama, moglo bi stajati sve od 3.5 do sedam milijuna kuna, no Bandić je naznačio kako će se za taj projekt izdvojiti manje proračunskog novca nego za informiranje putem Komunalnog vjesnika i tvorničkih novina. Predstavljanje čitavog projekta najavio je za listopad.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara