Bandić: Pička mu materina, što hoće taj Celakoski?

DA ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić nema "dlake na jeziku", a ni da mu kultura nije na razini čovjeka s njegovim položajem, pokazuje njegov jučerašnji ispad pred direktorom ZET-a Ivanom Tolićem.

Prema pisanju Večernjeg lista, tijekom puštanja u promet 52. niskopodnog tramvaja, Bandić je svojim izjavama uspio šokirati putnike u tramvaju broj 12, kada je na račun Teodora Celakoskog iz "Prava na grad", sasuo salvu psovki.

"Tko je taj Celakoski da ruši ono što gradim? Što je on stvorio cijeloga života? Nema ni kučeta ni mačeta! Ne mogu svi ti jadnici zajedno srušiti što ja mogu izgraditi." - rekao je Bandić pred Tolićem.

"Pička mu materina, što hoće taj Celakoski? Bog ih jebo bolesne! Da njih slušam i pratim proceduru, ne bi se ništa gradilo. Trebala je biti još jedna prezentacija ovog projekta, ali nema više toga, mamu im jebem. Kreće se odmah u realizaciju projekta. Treba provjeriti što se mora promijeniti u GUP-u, a što ne, da bi se počelo raditi." - nastavio je Bandić svoj izljev bijesa.

Nakon svega, Bandić se nije uspio suzdržati ni komentara prosvjeda na Cvjetnom trgu: "Neka oni pjevaju, sviraju, neka bubnjaju i buče koliko hoće. Kak se to zove, tehno?"

Tolić, još uvijek pod dojmom Bandićevog ispada, odlučio je ipak informirati gradonačelnika o glazbenim stilovima: "Ne, to je heavy metal."

No, ni promjena teme nije pomogla Toliću da sakrije u kakvu ga je neugodnu poziciju Bandić doveo, a ni putnicima u tramvaju da zaborave koliko dobro naš gradonačelnik poznaje opus hrvatskih psovki.

I.M.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara